Octy

 

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

     
  • Skladom

    Originálny ocot balsamico pozostáva z vareného hroznového muštu z troch druhov hrozna, ktorý je dlhší čas uskladnený v drevených sudoch, pričom pribúdajúcim časom uskladnenia stráca svoju tekutosť a hustne. Pritom vzniká veľmi intenzívna aróma, ocot stráca kyseliny, stáva sa jemnejším a získava adekvátnu sladkosť. Tiež môže byť takto vyrobený z iných plodov, ako napríklad z čerešni, jablka alebo aj pivného sladu. Hroznový ocot, má výraznú sladkokyslú chuť a tmavú farbu. Pôvodne sa tento druh octu vyrábal iba v Talianskej Modene, kde sa samozrejme aj stále vyrába.

    Objem: 500ml


    €4,80
       
  • Skladom

    Klasický ocot balsamico CREME je vďaka svojej štruktúre veľmi vhodný na zeleninové oblohy k mäsu a ako príloha k jedlám. Predovšetkým je veľmi vhodný na predjedlá ako aj dezerty, v kombinácií s jahodami a vanilkou a mäsové jedlá. Okrem svojej lahodnej chuti je vábivý aj na pohľad. Jedlá pripravované týmto octom sú jedinečné nielen svojou chuťou, ale aj výborným vzhľadom, ktorý dosiahneme jeho štruktúrou a hustotou.

    Objem: 250ml


    €5
       
  • Skladom

    Originálny ocot balsamico pozostáva z vareného hroznového muštu, ktorý je dlhší čas
    uskladnený v drevených sudoch, pričom pribúdajúcim časom uskladnenia stráca svoju tekutosť a
    hustne. Pritom vzniká veľmi intenzívna aróma, ocot stráca kyseliny, stáva sa jemnejším a získava
    adekvátnu sladkosť. Tiež môže byť takto vyrobený z iných plodov, ako napríklad z čerešni, jablka
    alebo aj pivného sladu. Hroznový ocot, má výraznú sladkokyslú chuť a tmavú farbu. Pôvodne sa tento
    druh octu vyrábal iba v Talianskej Modene, kde sa samozrejme aj stále vyrába.

    Objem: 500ml


    €4,50
       
  •  
  • Skladom

    Originálny jablkový ocot pozostáva z vareného jablkového muštu, ktorý je dlhší čas
    uskladnený v drevených sudoch, pričom pribúdajúcim časom uskladnenia stráca svoju tekutosť a
    hustne. Pritom vzniká veľmi intenzívna aróma, ocot stráca kyseliny, stáva sa jemnejším a získava
    adekvátnu sladkosť. Tiež môže byť takto vyrobený z iných plodov, ako napríklad z čerešni, hrozna
    alebo aj pivného sladu. Od dávnych čias je jablkový ocot prostriedkom ľudového liečiteľstva. Má
    vysoký obsah draslíka. Prírodný produkt, v ktorom je možný vznik zákalu, ktorý nemá žiaden vplyv na
    kvalitu tovaru.

    Objem: 500ml


    €4,80
       

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

Tento web používa súbory cookie od Googlu na poskytovanie služieb a analyzovanie návštevnosti. Vaša adresa IP a používateľský agent sa zdieľajú s Googlom spolu s metrikami výkonnosti a zabezpečenia s cieľom zabezpečiť kvalitu služieb, vytvárať štatistiky používania a rozpoznávať a riešiť zneužitie.