Popis
Priemerné zloženie mastných kyselín:
- nasýtené mastné kyseliny 17%
- mononenasýtené mastné kyseliny 34%
- polynenasýtené mastné kyseliny 49%
- priemerný obsah vitamínu E: 56 mg/100 ml
Účinky:
- znižovanie hladiny cholesterolu v krvi
- priaznivo pôsobí pri srdcovo - cievnych ochoreniach
- podporuje pamäť a schopnosť koncentrácie
- urýchľuje regeneráciu tkanív
- má antistresové účinky
- vhodný pri vysokej kazivosti chrupu
Použitie v kuchyni:
- do šalátov
- do polievok
- na zeleninu
- na studenú kuchyňu
- do koláčov
- na ryžu
- na cestoviny
- na chleba namiesto nátierky, na hrianky
- na syry
Skladovanie: Pri izbovej teplote na tmavom mieste. Po otvorení je potrebné skladovať v chladničke a spotrebovať maximálne do troch mesiacov .
Pôvod výrobku: Rakúsko