Špenát s cesnakom a sójovými klíčkami (arašídový olej)

 

 SUROVINY:

1kg čerstvý špenát

5 strúčikov cesnaku, prípadne 1 cibuľa

3 lyžice arašidového oleja

500g čerstvých sójových výhonkov

2 lyžice rybacej omáčky

 

 POSTUP:

Špenát očistíme, umyjeme a dôkladne vysušíme. Cesnak nakrájame na tenké prúžky. Olej nalejeme na panvicu, pridáme cesnak a smažíme ho do hneda, pridáme sójové výhonky. Nakoniec pridáme špenát a spolu smažíme. Potom polejeme rybacou omáčkou.

 Podávame ako prílohu k mäsu alebo rybe. 

Tento web používa súbory cookie od Googlu na poskytovanie služieb a analyzovanie návštevnosti. Vaša adresa IP a používateľský agent sa zdieľajú s Googlom spolu s metrikami výkonnosti a zabezpečenia s cieľom zabezpečiť kvalitu služieb, vytvárať štatistiky používania a rozpoznávať a riešiť zneužitie.